Wie ben ik?

Ik ben Tina Blacquière. Sinds september dit jaar heb ik atelier Brandstof over genomen van Annet Batenlaan. Sinds 2013 heb ik les gehad van Annet. Daarvoor heb ik keramiek lessen gevolgd bij het kunstcentrum de leeuwenkuil. Daar heb ik les gehad van Hanneke Verheijen en Carla Dijk.

Naast mijn werk in het atelier geef ik nog twee dagen les op een basisschool in Deventer.

In het atelier zit ik graag achter de draaischijf maar ook het handvormen vind ik leuk om te doen. Ik werk graag met kleuren en structuren

De cursussen die in augustus begonnen zijn gaan momenteel in aangepaste vorm gewoon door. Vanwege de corona maatregelen in kleine groepjes en zoveel mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar.

Begin december komt er weer een nieuwsbrief waarin vermeld wordt wanneer de cursussen in januari weer starten. Vanaf dan is het mogelijk om je in te schrijven. Heb je belangstelling voor een cursus in het voorjaar van 2021? Schrijf je dan hiernaast in voor de nieuwsbrief.

Deze post werd verstuurd in .

Reacties gesloten.