Algemene voorwaarden.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor elke overeenkomst die je met Tina Blacquiere (Atelier Brandstof) sluit.
Voordat je je opgeeft voor een cursus of workshop is het belangrijk dat je deze algemene voorwaarden goed leest.
Deelnemers zijn tijdens de cursus of workshop niet verzekerd voor ongeval of letsel. Deelnemen is op eigen risico.
Door je aan te melden geef je aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan.

Aanmelding
Aanmelding voor een cursus of workshop geschied via de mail. Betaling vindt plaats d.m.v. van een factuur die via de mail gestuurd wordt. Zodra een cursus of workshop betaald is, is de aanmelding definitief.
Afmelding dient via de app of mail te gebeuren.
Bij een afmelding 7 dagen voor de startdatum wordt 50% van het cursusbedrag of workshopbedrag in rekening gebracht.
Bij niet komen tijdens een workshop of cursus wordt geen geld teruggeboekt.
Wel mag er door de deelnemer zelf voor vervanging gezorgd worden, dit graag wel even doorgeven.

Bij aanmelding van een cursus hebben de huidige cursisten voorrang op nieuwe aanmeldingen. het is mogelijk om voor een nieuwe cursus te wisselen van cursusmoment maar wel in overleg.
De cursusprijs is exclusief materiaal (tenzij anders gemeld) Materiaal wordt voordat het mee naar huis genomen wordt gewogen en het gewicht wordt genoteerd. Er geldt een van te voren afgesproken materiaalprijs per 100 gram geglazuurd of biscuitgebakken werk.
Het materiaal wordt na afloop van de cursus via een factuur afgerekend.

Werken in het atelier
In het atelier wordt er zorgvuldig omgegaan met de machines en gereedschappen. Na afloop maken cursisten gezamenlijk het atelier schoon. Ook het dweilen van het hele atelier hoort daarbij. Ook al lijkt het op het oog schoon, klei geeft veel stof en is schadelijk voor de gezondheid. Zoveel mogelijk nat schoonmaken dus!
Om die reden mag er binnen niet aan werk geschuurd worden en wordt er aan de glazuurtafel niet gegeten en gedronken.
Werk wat nog niet af is gaat onder plastic (voorzien van een naamkaartje) in de kast bij de betreffende cursusdag. De cursist is zelf verantwoordelijk voor het eigen werk werk.

Het water uit de draai-emmers wordt niet door de gootsteen gespoeld maar gaat in de daarvoor bestemde verzamel emmers. De draaischijven worden goed schoongemaakt en ook dat afvalwater gaat in de verzamel emmers.
Glazuur kwasten eerst in de daarvoor bestemde emmer schoonmaken.
Glazuren gebeurt aan de daarvoor bestemde tafel. Zuinig omgaan met de glazuren en geknoeid glazuur gaat zover mogelijk terug in de pot. Maak de onderkant van je werk goed schoon. (Ook een minstens twee millimeter van de rand) Het geglazuurde werk wordt daarna op de juiste plank in de droogkast geplaatst. (Let op verschil aardewerk/steengoed)

Reacties zijn gesloten.