Kinderfeestjes

Ben je jarig en vind je het leuk om iets moois te maken, dan is kleien echt iets voor jou!

Word jij 6 jaar of ouder dan kan je bij Atelier Brandstof komen kleien.
Je mag zelf een thema kiezen. Wil je een potje met een deksel, een lievelingsdier, of iets van je favoriete verhaal of wil je liever een schatkist of een spannende draak?

In twee uur tijd maak je iets moois van klei. Aan het eind kan je je werkstuk beschilderen met gekleurde kleislib. Je werkstuk wordt dan door mij gebakken en voorzien van een laagje transparante glazuur. Daarna wordt je werkstuk nogmaals gebakken. Na ongeveer een week of drie kan je je werk dan komen ophalen.

Word jij 10 jaar of ouder dan kan je bij Atelier Brandstof kennismaken met het draaien op een echte pottenbakkersschijf.

Er zijn 5 draaischijven in het atelier, dus kunnen er 5 kinderen komen oefenen. (4 mag ook)
Als je een mooi potje hebt gedraaid, föhn je het een beetje droog en kan je het gaan versieren met gekleurde kleislib of keramische verf. Je potje wordt dan door mij gebakken en voorzien van een laagje transparante glazuur. Daarna wordt het nogmaals gebakken en na een week of drie kan je je werkstuk komen ophalen.

Kosten
Het feestje duurt ongeveer 2 uur en kost €26,- per kind.
Draaien kan met 5 of 4 kinderen. Kleien kan met 4 tot 8 kinderen.
Halverwege is er thee met een koekje.

Wanneer:
Een feestje kan op een doordeweekse dag van 15.00 uur (of 14.30 uur) tot 17.00 uur.
Zaterdagen kan eventueel ook maar deze zitten snel vol met workshops dus ver van te voren boeken!!

1 volwassenen:
Het feestje wordt gegeven in een atelier waar ook werk van andere mensen staat te drogen en waar veel materialen staan. Ook bevindt het atelier zich in een gebouw waar cliënten van Interakt Contour aanwezig zijn. (mensen met niet aangeboren hersenletsel). Daarom wil ik graag dat er minimaal een ouder aanwezig is i.v.m. de veiligheid van de kinderen, de kwetsbaarheid van de werkstukken en de rust van de cliënten.

Feestje boeken??
Stuur een mail naar: tinablacquiere@gmail.com

Reacties zijn gesloten.